tiistai 30. heinäkuuta 2013

Muotiblogii

Koska fashion is my passion
Rennompi tiistaityyli. Päällä TAP OUT-teeppari ja Eckön hihaton. Narut kasuaalisti vasemmalle kiristäen.

2 kommenttia:

  1. Moro päällikköt!
    Teidän juttuja on kiva lukea! Olen seurannut blogianne ihan sieltä alkuajoilta asti, blogin kehitystä on kiva seurata!
    Pidän erityisesti baariarvosteluista ja muotiblogista. Koska itse olen sen verran muotitietoinen, että baariin mennessä katson tarkkaan mitä laitan päälleni.
    Viimeksi minulla oli siistit farkut, musta t-paita, musta liivi ja kaulaani koristi kultainen koru. Mitä mieltä päälliköt?

    Toivoisin, että te päälliköt kertoisitte vähän naistenkaato vinkkejä. Itse vietän vapaa-aikani yksikseni internetin keskustelupalstoilla ja olen aika epäsosiaalinen.
    Kerran tapasin tytön netissä ja sovimme treffit mutta en uskaltanut mennä paikalle. Tyttö oli hieman ylipainoinen.

    Yleensä olen baarissa yksin ja humalassa haastan riitaa. Viimeksi baarin pihalla 2 vuotta sitten, silloin voitin äijän pystypainissa vaikka treeniä oli taustalla 2 kuukautta ja penkki max noin 40kg ja veto max 85kg.
    Sen jälkeen en ole kokeillut. Mutta otti äijä silloin turpiin ja lujaa. Ilmeisesti osaan tätä kännipainia. Mutta en oikeasti osaa painin sääntöjä, mulla on vaan suomi sisu apuna.

    Musiikkimakunne on mielestäni melko huono. Toivoisin vähän nykyaikaisempia poppeja. Tykkään dubstepista ja popista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla mielipiteesi Julius!
      Asusteesi ravintolakierrokseen kuulostaa oikein osuvalta, kultainen koru kruunaa koko setin. Naistenkaatovinkkejä tulee mahdollisesti lisää kunhan saadaan kamera laulamaan tositilanteissa! TÄTÄ EI OPETETA KIRJOISSA!!

      Poista